DPS-SPM Hoogvermogen daglichtpaneel 320Wp

Printen
Hoog vermogen monocristal daglichtpaneel: 320Wp.
Percium HC.
Prijs
Verkoopprijs€ 299,00
Beschrijving

Daglichtpanelen zijn tegenwoordig zó lichtgevoelig, dat ze bij bewolkt weer ook werken. Het opwekken van energie uit daglicht is dus ook in Nederland heel goed mogelijk. Deze kwalitatief zeer hoogwaardige panelen van DPS zijn overal inzetbaar en worden naast het gebruik in vakantie- en tuinhuizen, boot en camper ook veelvuldig toegepast in industriële projecten. 

DPS gebruikt de beste  monokristallijne cellen voor haar panelen Door gebruik te maken van de nieuwste  technologieën  waaronder Percium en multi busbar  (LCR)   hebben deze een zeer hoog rendement. Ook is dit paneel uitgevoerd in HC (Half Cut, 2 panelen in een module) . Daardoor minder weerstand en minder last van eventuele schaduw val .   De SM-320 levert voldoende energie om bijna onbeperkt televisie te kijken of te computeren. Voor verlichting, radio, gsm, opladen elektrische fiets  en van gereedschap is uiteraard ook voldoende energie beschikbaar. De gemiddelde dagopbrengst is 1.3 kWh

Als er niet te veel stroom gebruikt wordt  ( bv wat ledverlichting, gsm,tablet,laptop) kan dit paneel, in combinatie met een goede omvormer, ook gebruikt worden voor een tafelmodel koelkast energieklasse D (voorheen A+++) . 

Technische Specificaties Daglichtpaneel Technische Specificaties Daglichtpaneel
Keurmerken
CE; ISO9001; IEC61215
Stroom bij maximaal vermogen
9.65 A
Spanning bij maximaal vermogen
31.2 V
Openklemspanning
33.2 V
Gemiddelde Dagopbrengst (GDO) Tooltip
1280 Wh
Kortsluitstroom
10.18 A
Nominaal vermogen
320 Wp
Gemiddelde Weekopbrengst (GWO) Tooltip
8960 Wh
Maximaal Systeemvoltage
1500 V
Afmetingen
Breedte
992 mm
Hoogte
1660 mm
Dikte (mm)
35 mm
Gewicht
18.5 kg