Beaut M-Line BackContact - Een hoog rendement op een kleine oppervlakte!

Vooruitstrevende technieken en hoge efficiëntie! Nu beschikbaar voor de consumentenmarkt.

Nieuw van Beaut: daglichtpanelen met BackContact cellen. Dit nieuwe type daglichtcellen heeft een aanzienlijk hogere efficiëntie dan het conventionele type en is dé nieuwe norm in daglichtpanelen! De panelen combineren een kleinere oppervlakte met een groter vermogen. Hierdoor zijn ze bijzonder geschikt voor montage op caravans, campers en boten.
Bij conventionele zonne-cellen liggen de metalen contactenpunten zowel aan de voor- als achterkant van de cel. De bovenste contactpunten houden een deel van het licht tegen, waardoor het deel van de cel dat daaronder ligt geen stroom kan genereren.
De nieuwe BC-cellen hebben echter totaal geen contactpunten aan de voorkant, waardoor het zonlicht het gehele oppervlak bereikt. Elke cel zal hierdoor een hogere efficiëntie hebben, waardoor ook het gehele paneel een hogere efficiëntie heeft. Bovendien levert het ontbreken van de contactpunten ook nog een strak modern design op. 

Paneelvermogen
Het nominale vermogen van de daglichtpanelen wordt uitgedrukt in de eenheid Watt-peak (Wp). Dit is het vermogen dat het paneel levert wanneer het gemeten wordt onder nauw vastgelegde testcondities. Alle panelen zijn onder dezelfde testcondities gemeten, waardoor de eenheid Wp perfect het verschil aangeeft tussen verschillende panelen.Naast deze en andere karakteristieken van de panelen, worden ook nog de gemiddelde dag- en weekopbrengst genoemd. Dit is de energie die gemiddeld per dag (respectievelijk per week) door het paneel wordt geleverd, in Nederland en in de maanden april t/m september. Met deze waarde kunt u eenvoudig inschatten wat u wel en niet kunt gebruiken per dag (week), en voor hoe lang. 
Resultaten 1 - 1 van 1

Beaut M-Line BackContact - Een hoog rendement op een kleine oppervlakte!

Beaut M-line BackContact SSP 60

Beaut M-Line monokristallijn daglichtpaneel met BackContact cellen.
Hoge oppervlakte-efficiëntie! Nominaal vermogen: 60 Wp

Verkoopprijs€ 135,00

Artikelgegevens