Beaut M-line SSP-75

Printen
Beaut M-Line monokristallijn daglichtpaneel.
Nominaal vermogen: 75 Wp
Prijs
Verkoopprijs€ 109,00
Beschrijving

Daglichtpanelen zijn tegenwoordig zó lichtgevoelig, dat ze bij bewolkt weer ook werken. Het opwekken van energie uit daglicht is dus ook in Nederland heel goed mogelijk. Deze kwalitatief zeer hoogwaardige panelen van M-line zijn overal inzetbaar en worden naast het gebruik in vakantie- en tuinhuizen, boot en camper ook veelvuldig toegepast in industriële projecten.

M-line gebruikt de beste monokristallijne celtechniek voor haar panelen, waardoor ze een zeer hoog rendement hebben. De cellen bevinden zich achter een speciaal soort ''solar-glass'' dat zeer lichtdoorlatend is en tevens sterk genoeg om zware hagelstormen heelhuids door te komen. Het glas is getest door er een stalen kogel van 227 gram vanaf 1 meter hoogte op te laten vallen en is bestand tegen windsnelheden van 120 m/s zonder dat het glas bezwijkt. Het paneel is uitgebreid gekeurd en is 100 % waterdicht. 


De SM-75 kan prima gebruikt worden voor verlichting, radio, af en toe TV-kijken en het opladen van gsm of accu''s van bv heggeschaar of boormachine. Per week kunt U gemiddeld 2,1 kWh aan energie verbruiken (dit is de gemiddelde weekopbrengst). Dit komt neer op 300 Wh aan energie per dag.

Technische Specificaties Daglichtpaneel Technische Specificaties Daglichtpaneel
Nominaal vermogen
75 Wp
Kortsluitstroom
4.72 A
Stroom bij maximaal vermogen
4.29 A
Spanning bij maximaal vermogen
17.5 V
Openklemspanning
21.6 V
Gemiddelde Dagopbrengst (GDO) Tooltip
300 Wh
Gemiddelde Weekopbrengst (GWO) Tooltip
2100 Wh
Keurmerken
CE; ISO9001; IEC61215
Afmetingen
Breedte
670 mm
Lengte
816 mm
Dikte
35 mm
Gewicht
6.5 kg