Daglichtset 100Wp

Printen
Daglicht-energieset met een daglichtpaneel, regelaar en kunststof montagemateriaal Vermogen: 100Wp; Gemiddelde dagopbrengst: 400Wh
Prijs
Verkoopprijs€ 210,00
Beschrijving

Deze daglichtset bevat een daglichtpaneel, een laadstroomregelaar, 5mtr. snoer, 4 kunststof montage hoeksteunen een dakdoorvoer. Hiermee kunt u eenvoudig een zonne-energiesysteem aanleggen of een eventueel bestaand systeem uitbreiden. Alle onderdelen in deze set vormen een goedlopend systeem voor gemiddeld gebruik in de periode april - september.  Het paneel van de DS-100 levert voldoende energie voor enige tijd tv/laptop, verlichting, radio, gsm-lader en andere lichte stroomverbruikers.


Het daglichtpaneel  heeft een nominaal vermogen van 100Wp. Hiermee kunt u wekelijks gemiddeld 2800 Wh aan energie verbruiken.

De bijbehorende laadstroomregelaar is een Solsum 8.8F regelaar, geschikt voor een maximale laadstroom van 8 ampère. Door middel van drie Led-lampjes wordt de status van uw zonne-energie systeem aangegeven. U kunt hiermee bijvoorbeeld aflezen wanneer er een laadstroom is, of wanneer de accu leeg dreigt te raken. De regelaar bevat een over- en onderlaadbeveiliging, terugloopbeveiliging en electronische kortsluit- en ompoolbeveiliging. 
De bijbehorende montageset bestaat uit 4 kunststof hoeken waarmee u het zonnepaneel op het dak kunt monteren. Tevens bevat de set een dakdoorvoer, tube sikaflex en 5 meter kabel (2 x 4 mm2). De kabel is vrij inzetbaar tussen paneel, regelaar en accu en eventueel te gebruiken voor het aansluiten van verbruikers.