www.pittenspecialist.nl
dps-logo-small5

Welkom bij de Pittenspecialist

De Pittenspecialist is een betrouwbare leverancier van de volgende producten: zonne-energie en butaan-/propaangas verwarming, koelkasten, geisers en kookplaten. Op internet vrijwel het grootste assortiment van deze producten, maar ook in onze winkel in Amsterdam (zie onderstaand adres) kunt u bijna alle artikelen bekijken en kopen.

Als u een of meerdere gewenste producten gevonden hebt, kunt u deze in uw winkelmandje plaatsen door op 'Bestellen' te klikken. Als u vervolgens klaar bent met winkelen, kunt u verdergaan met afrekenen. U dient het afleveradres aan ons door te geven en een betalingsmethode te selecteren. U kunt ervoor kiezen de gegevens door ons te laten opslaan in het klantenbestand (gemakkelijk voor een eventuele volgende keer), of de voorkeur geven dit niet te laten doen. We zullen de gegevens alleen gebruiken voor de huidige bestelling. De door u bestelde producten, mits voorradig, worden per ommegaande verzonden via PostNL, of in sommige gevallen via onze eigen bezorgdienst. In de meeste gevallen worden de bestellingen binnen enkele (werk)dagen bij u afgeleverd.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om ons te mailen of te bellen. Wij zijn u graag van dienst. Ook kunt u langskomen in onze showroom in Amsterdam.

Alle op deze site genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW. De verzend- en administratiekosten bedragen € 10,- voor normale pakketten. Dit bedrag is € 7,50 voor bestellingen tot € 75,00. Voor sommige producten worden afwijkende bezorgkosten berekend. Denk hierbij aan producten die kwetsbaar zijn (daglichtpanelen), zwaar zijn (accu's) of relatief groot zijn (koelkasten en fornuizen). Als er extra verzendkosten van toepassing zijn, wordt dit aangegeven op de detailpagina van het desbetreffende product.

Openingstijden van onze winkel in Amsterdam

 Maandag:  gesloten Dinsdag:  gesloten Woensdag:  gesloten Donderdag:  09:00 - 17:30 Vrijdag:  09:00 - 17:30 Zaterdag:  09-00 - 16:00 Zondag:  gesloten

  Geen koopavondengt;

Eenvoudig bestellen op onze online winkel

"


DPS
Dhr. Frans Hulsman
Jacob van Lennepstraat 8
1053 HG Amsterdam
Nederland
020 - 618 1095

Leveringsvoorwaarden
Contact