Liggende damptank 55Ltr.

Printen
Inhoud 55L. Afmetingen: Ø360mm x 632mm. Navulbaar met LPG.
Prijs
Verkoopprijs€ 337,00
Beschrijving

Deze liggende dampgastanks zijn hervulbaar met LPG en uitermate geschikt voor bijvoorbeeld uw camper of caravan. Geschikt om aan te sluiten op uw koelkast, verwarming, kooktoestel, terras heater, gas barbecue of bijvoorbeeld uw mobiele gaskachel. Voor de liggende tanks heeft u echter een ander type drukregelaar nodig dan de conventionele universeel drukregelaars (zie hieronder).

Voordelen ten opzichte van traditionele ruilflessen:

  • minstens 50% goedkoper dan butaan- / propaangas
  • beter voor uw apparaten door een zeer schone verbranding
  • U hoeft het vuur minder hard te zetten door de hogere calorische waarde van LPG
  • U betaalt niet meer dan u verbruikt (gasfles is ten aller tijde weer bij te vullen)
De tank bevat een vulbegrenzer zodat hij nooit meer dan 80% gevult kan worden. Ook zijn ze uitgerust met een overdrukbeveiliging, die voorkomt dat de fles ontploft als de druk in de fles te hoog wordt. Een inhoudsmeter geeft een indicatie over hoeveel gas zich nog in de tank bevindt. De tanks zijn eventueel ook uit te breiden met een electronische meter op afstand.

Europa vulnippel set!
De LPG gasfles is bijzonder handig voor mensen die regelmatig gas nodig hebben terwijl zij in het buitenland zijn. U kent het probleem wel! U bent in het buitenland en uw gasfles is leeg. De Nederlandse ruilflessen kunnen niet gevuld of geruild worden in Frankrijk, Spanje, Zwiterland, Portugal, Noorwegen en Finland enz. Dit probleem is met de LPG gasfles van de baan. U tankt gewoon aan het tankstation met gebruik van de Europa vulset. Zo komt u nooit meer thuis met gasflessen uit het buitenland. Prijs europa vulnippelset € 10,-De gasfles is vervaardigt hoogwaardig materiaal .Standaard is er de Nederlandse vul aansluiting op de flessen gemonteerd. Indien u in alle landen wil kunnen tanken heeft u dus enkel de vulnippel nodig van dat land.
Technische specificaties dampgastank
Inhoud gastank
27.5 kg - 55 Liter
Inhoud Meter
Ja
Herkeuring nodig na
10 jaar
LPG vulling tank
44
Overdrukbeveiliging
Ja
Werkdruk dampgas
ca. 8 bar
Vulstop
80% Vulling
Afmetingen
Lengte
632 mm
Gewicht
27.5 kg
Diameter
360 mm