Verplaatsbare Laser Oliekachels o.a. Zibro

Laser Oliekachels

Laser oliekachels werken met een geavanceerde, electronisch gestuurde brander zonder conventionele kous. De warme lucht wordt actief de ruimte in geblazen en is geheel reukloos. De compacte kachel biedt grote prestaties, een grote mate van bedieningscomfort, hoge veiligheid en een fraaie vormgeving.  De kachels moeten worden aangesloten op het 230V\~ stroomnet voor de ontsteking en ingebouwde ventilator, die snelle en gelijkmatige verwarming van de ruimte garandeerd. De ventilator gebruikt slechts 32W.  
Twee vlamsensoren verzekeren u van een schone, veilige verbranding. Als u de juiste brandstof (schone kerosine) gebruikt, is de storings-gevoeligheid zeer laag, mede dankzij een uniek brandstoffilter en het zelfreinigend vermogen van de brander. Het enige onderhoud dat de kachel vereist, is hem stof-vrij houden.
De Laserkachels worden electronisch geregeld. De temperatuur kan op de graad nauwkeurig worden ingestelden wordt samen met de actuele kamertemperatuur op het LCD-display weergegeven. Tevens is een timer met klok ingebouwd en kan de kachel ingesteld worden op spaarstand.

Kerosine (schone petroleum) Olie

De brandstof voor deze kachels is kerosine. Dit is een verfijnd en verder geraffineerd eindproduct van petroleum, en bevat aldus geen vervuilende bestanddelen. Normale petroleum bevat deze bestanddelen nog wel en wanneer dit gebruikt wordt zal de pit of brander van de meeste oliekachels zodanig vervuild worden, dat deze na een relatief korte tijd vervangen dient te worden. Aangezien dit een duur grapje is, adviseren we uitsluitend kerosine te gebruiken (ook verkrijgbaar onder andere benaming, zoals bijvoorbeeld tosaïne).
In onze winkel verkopen wij kerosine in jerrycans van 5 en 20 Ltr. De kerosine kunnen we helaas niet per post verzenden. De kerosineprijs varieert afhankelijk van de oliekoers.

Resultaten 1 - 1 van 1

Verplaatsbare Laser Oliekachels o.a. Zibro

Zibro Laser LC-32DX

Verkoopprijs€ 279,00

Artikelgegevens