Zibro Turbo RC-320 E

Printen
Zibro RC-300 E (110 m³) Zwart.
Zibro Turbo verplaatsbare verwarming met hoog vermogen. Gezellige en comfortabele warmte. Vermogen: 3200 W (110 m³)
Prijs
Verkoopprijs€ 359,00
Beschrijving

Zibro RC-300 E (110 m³)

De RC-320 E is met zijn behaaglijke gloed en stralingswarmte echt een haard om uzelf heerlijk te verwarmen. Deze Turbo is licht van gewicht en zeer eenvoudig te bedienen.

Een stopcontact heeft u voor de RC-320 E niet nodig. Lucifers ook niet: u ontsteekt de brander met één draai aan de knop. Tevens is dit model is voorzien van de E-guard functie, omvalbeveiliging en veiligheidsstop. De Turbo’s van Zibro, altijd een bron van behaaglijkheid!

 Dit model Zibro Turbo is razendsnel op temperatuur en overal inzetbaar waar warmte nodig is. De Zibro Turbo dubbelbrander garandeert een veilige en volledige verbranding en straalt een groot deel van de warmte als (infra)rood/oranje licht uit. Dit laatste zorgt voor een gezellige en nostalgische sfeer. Ideaal voor ruimten van 55 m³ tot 105 m³.

De kachel is werkzaam op kerosine (schone petroleum) en werkt volledig onafhankelijk. De ontsteking en regeling van de kachel geschied met een enkele draaibare knop (naast de veiligheidsstop-knop). De kachel bevat een omvalbeveiliging, temperatuursensor en een zogenaamde E-Guard CO2 sensor. De laatste zorgt ervoor de kachel uit gaat wanneer er niet voldoende geventileerd wordt.

   
   
Technische Specificaties Kerosine Kachel Technische Specificaties Kerosine Kachel
Warmte Afgifte Kerosinekachel
3200 W
Kerosineverbruik
250 gram per uur (max)
(0,313 liter per uur)
Beveiligingen kerosine kachel
Omvalbeveiliging
Inhoud wisseltankje
5,5 liter (18 - 21 branduren)
Te verwarmen ruimte(indicatief)
110 m³ (44 m²)
Verbrandingstype
Kous
Ontsteking kerosinekachel
Vonk d.m.v. batterij
Garantie kerosinekachel
4 jaar
Afmetingen
Diepte
279 mm
Breedte
562 mm
Hoogte
502 mm
Gewicht
11 kg