Terug naar: Complete Daglichtsets zonder accu

Daglichtset 65Wp.

Printen
Daglicht-energieset met een daglichtpaneel, regelaar en montagemateriaal Vermogen: 65Wp; Gemiddelde dagopbrengst: 260Wh
Prijs
Verkoopprijs€ 139,00
Beschrijving

Deze daglichtset bevat een daglichtpaneel, een laadstroomregelaar, 5mtr. snoer, 4 Z-beugels en een dakdoorvoer. Hiermee kunt u eenvoudig een zonne-energiesysteem aanleggen of een eventueel bestaand systeem uitbreiden. Alle onderdelen in deze set vormen een goedlopend systeem voor gemiddeld gebruik in de periode april - september.  Het paneel van de DS-065 levert voldoende energie voor verlichting, radio, gsm-lader en andere lichte stroomverbruikers.


Het daglichtpaneel heeft een nominaal vermogen van 65Wp. Hiermee kunt u wekelijks gemiddeld 1820 Wh aan energie verbruiken.

De bijbehorende laadstroomregelaar is een Solsum 6.6F regelaar, geschikt voor een maximale laadstroom van 6 ampère. Door middel van drie Led-lampjes wordt de status van uw zonne-energie systeem aangegeven. U kunt hiermee bijvoorbeeld aflezen wanneer er een laadstroom is, of wanneer de accu leeg dreigt te raken. De regelaar bevat een over- en onderlaadbeveiliging, terugloopbeveiliging en electronische kortsluit- en ompoolbeveiliging. 
De bijbehorende montageset (Montageset S) bestaat uit vier aluminium Z-beugels waarmee u het zonnepaneel op het dak kunt monteren. Tevens bevat de set 5 meter kabel (2 x 4 mm2) en een dakdoorvoer. De kabel is vrij inzetbaar tussen paneel, regelaar en accu en eventueel te gebruiken voor het aansluiten van verbruikers. Als alternatief montageset A, kunt u ook voor set B kiezen. De vier Z-beugels worden dan vervangen voor zwarte kunststof hoek spoiler-profielen.

Producten meegeleverd in deze set